Liceul Tehnologic UCECOM
"Spiru Haret" Iași
 . ACASĂ

Cuvant inainte

LICEUL TEHNOLOGIC UCECOM „SPIRU HARET” – IASI este unitate scolara din cadrul Fundatiei Invatamantului Preuniversitar al Cooperatiei Meşteşugaresti “Spiru Haret”, Filiala Iasi.

Institutia de invatamant este situata in municipiul IASI, strada C.A. Rosetti, nr. 12-14 si si-a deschis porţile in data de 01.09.1970.

In acest interval de timp unitatea de invatamant a pregatit si continua sa pregateasca meseriasi si specialisti in peste 10 calificari profesionale.

Institutia de invatamant este acreditata prin OMECI nr. 5654/14.10.2009 pentru invatamant profesional, nivelul 2 de calificare profesionala si prin OMECTS nr. 3672/03.04.2012 pentru nivelul de invatamant liceal.

Institutia de invatamant dispune de spatii pentru pregatirea teoretica si practica dotate cu mobilier modern, aparatura si instrumente corespunzatoare fiecarui domeniu de pregatire profesionala.

Activitatile instructiv-educative sunt asigurate de un corp de cadre didactice cu pregatire de specialitate superioara si psiho-pedagogica de nivel inalt si, cu o bogata experienta didactica.

. EVENIMENTE

Finantare de baza de la bugetul de stat
Taxa de scolarizare 1200 lei
Anul I profesionala pentru absolventii clasei a VIII-a
Taxa de scolarizare 1200 lei
Scolarizarea la clasele de liceu zi:
  • Coafor stilist
Taxa de scolarizare 1800 lei
Scolarizarea la clasele de liceu seral:
  • Coafor stilist
  • Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii
Positive SSL